CAAS Consell Comarcal de la Selva

L'agenda del CAAS

IV Desfilada solidària canina a Blanes

Diumenge 28 d'octubre de 2012

El diumenge 28 d¡octubre va tenir lloc la 4ª edició de la Desfilada Canina Solidaria de Blanes, activitat organitzada pel Centre Veterinari Mireia Balliu i el CAAS, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i del col·lectiu de voluntaris de CAAS i del Centre Veterinari. Una mostra de com l’esforç altruista d’aquest voluntaris  ens ajuda a viure en un mon més digne, no oblidem que tots els gossos de la desfilada tenen en comú el fet d’haver estat abandonats.

Destacar la gran afluència de gent que s’ha dirigit al passeig per tal de conèixer els gossos del CAAS i el funcionament de les adopcions. Igualment destacar l’èxit d ela jornada donat que s’han adoptat 10 gossos i encara tenim reserves pendents de confirmar.

 

 

 

 

Tinença responsable Yamsha En Yamsha és mascle te 2 anys i voldria ser el teu gos Salma “Em dic Salma, soc una goseta de 0 mesos i et necessito Ewok “Em dic Ewok, soc un gos de 7 anys i et necessito Lua Al centre em diuen Lua però m'agradaria que em posesis un altre nom Bond En Bond és mascle te 3 anys i voldria ser el teu gos Dron “Soc en Dron, un gos de 2 anys i vull que siguem amics Scaly “Soc en Scaly, un gos de 3 anys i vull que siguem amics Koki “Em dic Koki, soc un gos de 8 anys i et necessito