CAAS Consell Comarcal de la Selva

L'agenda del CAAS

Desfilada gossos pel civisme

Dissabte 17 de novembre de 2012

Font de la Kaicuta, passeig de Cúllar (El Rieral), 10,00 h

El passat dissabte 17 de novembre l’Ajuntament de Lloret de Mar va organitzar la 1ª Desfilada pel Civisme, l’acte va incloure:

 
  • Desfilada del gossos del Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS) per tal de donar a conèixer la realitat del gossos abandonats i l’adopció com la fomra més solidaria d’adquisició d’una mascota.
  • Una demostració de gossos de recerca a càrrec del cos de Protecció Civil de Lloret de Mar.
  • Una demostració de tir de gossos nòrdics.
  • Una demostració d’ensinistrament de gossos amb la col·laboració duna educadora canina que va donar l’oportunitat de participar a tots els assistents.
 
El conjunt de centres veterinaris de la vila van participar conjuntament amb l’empresa Royal Canin obsequiant productes als assistents i l’Ajuntament va muntar un servei per tal de fer l’alta censal in situ.
 
Destacar el gran paper dels voluntaris del CAAS que, com sempre, fan possible el trasllat i la desfilada dels gossos del CAAS, i la col·laboració que durant tot l’any rebem d’entitats com Cocy Vega (educador caní), Centre Veterinari Tossa i Clínica Veterinària Mireia Balliu (Blanes) que ens ajuden a presentar els gossos en les millors condicions.

Vídeo de la jornada (1)

Vídeo de la Jornada (2)

 

 

Tinença responsable Tigre Al centre em diuen Tigre però m'agradaria que em posesis un altre nom Lusy La Lusy és femella te 1 any i voldria ser la teva gosa Whisky En Whisky és mascle te 2 anys i voldria ser el teu gos Bravo “Soc en Bravo, un gos de 5 anys i vull que siguem amics Scaly En Scaly és mascle te 3 anys i voldria ser el teu gos Teo “Soc en Teo, un gos de 3 anys i vull que siguem amics Pitufo Al centre em diuen Pitufo però m'agradaria que em posesis un altre nom Ringo “Em dic Ringo, soc un gos de 2 anys i et necessito