CAAS Consell Comarcal de la Selva

L'agenda del CAAS

1a DESFILADA GOSSOS PEL CIVISME

Diumenge 14 d'abril de 2013
El col·lectiu de voluntaris del CAAS i de l’APAP de Tossa de Mar, donat el gran èxit de les desfilades del 2012, ha organitzat un calendari per aquesta primavera i estiu del 2013. La gran novetat és la partcipació dels companys de la Associació Protectora d’Animals i Plantes de Tossa de Mar (APAP Tossa de Mar).
 
La primera jornada va ser el passat diumenge 14 d'abril, en aquesta ocasió van ser els gossos de la Asspciació Protectora d'Animals i Plantes de Tossa els grans protagonistes, tot i que també varem desfilar alguns del CAAS.
 
El voluntaris varen organitzar tot una jornada plena d’activitats i un mercat solidari.
 
 

Tinença responsable Lucero Al centre em diuen Lucero però m'agradaria que em posesis un altre nom Perla “Soc la Perla, una gosa de 2 anys i vull que siguem amics Jane “Soc la Jane, una gosa de 1 any i vull que siguem amics Taca “Soc la Taca, una gosa de 4 anys i vull que siguem amics Bond Al centre em diuen Bond però m'agradaria que em posesis un altre nom Kin En Kin és mascle te 4 anys i voldria ser el teu gos Toni “Em dic Toni, soc un goset de 1 mes i et necessito Boomer “Em dic Boomer, soc un gos de 3 anys i et necessito