CAAS Consell Comarcal de la Selva

L'agenda del CAAS

Canicaldes 2014

Diumenge 23 de març de 2014

El passat diumenge 23 de Març de 2014 va tenir lloc la quarta edició del Canicaldes a Caldes de Malavella. La fira està organitzada pel centre veterinari del municipi www.uetusveterinaris.com amb la col·laboració de l'Ajuntament de Caldes i del Consell Comarcal de la Selva.

CANICALDES és sinònim de vincle amb el nostre gos, de passar-s’ho bé fent activitats junts, de gaudir d’un dia on els gossos són els protagonistes!

Durant tota la jornada es van desenvolupar moltes activitats relacionades amb les mascotes: la tradicional Desfilada Canina, la segona edició de la Gimcana Canina, les exhibicions dels gossos de rescat del cos de Bombersde la Generalitat de Catalunya , una petita representació dels gossos acollits al Centre d'Acollida d'Animals de la Selva (Consell Comarcal),  i una exibició dels gossos d’agility del Club Caní de la Selva, el Dinar Popular elaborat per tots els restaurants de Caldes, el segon concurs de dibuix infantil (amb uns premis impresionants: entrades per tot un any al zoo!!) i una gran novetat: un CANICROSS benèfic!

 

 

 

Tinença responsable Tarzan “Soc en Tarzan, un gos de 2 anys i vull que siguem amics Boomer Al centre em diuen Boomer però m'agradaria que em posesis un altre nom Dan “Em dic Dan, soc un gos de 6 anys i et necessito Tom “Em dic Tom, soc un gos de 7 anys i et necessito Lua “Em dic Lua, soc una goseta de 9 mesos i et necessito Akira Al centre em diuen Akira però m'agradaria que em posesis un altre nom Lucera “Soc la Lucera, una gosa de 2 anys i vull que siguem amics Pirata En Pirata és mascle te 3 anys i voldria ser el teu gos