CAAS Consell Comarcal de la Selva

L'agenda del CAAS

6à Desfilada Canina Solidaria Blanes

Diumenge 07 de juny de 2015

 Un total d'11 gossos abandonats del Centre d'Acollida d'Animals de la Selva (CAAS) van trobar una nova llar aquest passat diumenge gràcies a la sisena Desfilada Canina Solidària que es va fer a Blanes. L'acte estava organitzat pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes i el Consell Comarcal de la Selva. També va comptar amb el suport i col·laboració d'empreses i particulars.


Malgrat la intensa calor, la desfilada va comptar amb una bona presència de públic al passeig de Mar. Els protagonistes de la desfilada van ser la trentena de gossos dels CAAS que buscaven una família d'adopció. Igual que en les anteriors edicions, la desfilada oferia l'oportunitat de passejar, tocar i familiaritzar-se amb els gossos abans de formalitzar l'adopció. Perquè això fos possible, es va comptar amb la col·laboració d'una trentena de voluntaris -una persona per a cada futura adopció d'un gos- que es van desplaçar de bon matí fins al CAAS de Tossa, on se'ls va lliurar l'animal del qual havien de tenir cura durant tota la jornada. L'adopció té un preu simbòlic de 100 euros per cobrir les despeses del microxip, vacunes i esterilització. Una quantitat que es recupera, ja que els gossos adoptats compten amb un kit de productes i un val descompte de 100 euros en serveis i atenció mèdica.
 
 
 
 
 
 
 
Tinença responsable Sugus “Soc en Sugus, un gos de 1 any i vull que siguem amics Luca En Luca és mascle te 5 anys i voldria ser el teu gos Sito “Em dic Sito, soc un goset de 8 mesos i et necessito Akira Al centre em diuen Akira però m'agradaria que em posesis un altre nom Jane “Em dic Jane, soc una gosa de 1 any i et necessito Colega “Soc en Colega, un gos de 2 anys i vull que siguem amics Gringo Al centre em diuen Gringo però m'agradaria que em posesis un altre nom Milu “Em dic Milu, soc un gos de 5 anys i et necessito