CAAS Consell Comarcal de la Selva

L'agenda del CAAS

FESTIGUAU 2016 Sta. Cristina d'Aro

Diumenge 20 de setembre de 2015

A Santa Cristina d'Aro s'ha celebrat la setena edició del FESTIGUAU, festa on el CAAS ha participat juntament amb altres associacions. Van haver-hi desfilades de gossos, exhibició d'agility i de gossos d'assistència, obediència i habilitats canines. Vam participar a la desfilada amb 8 dels nostres gossos i un d'ells, la Lili, portada per la Sophie va guanyar un dels premis que donaven.
Va ser un gran dia per tothom, però sobretot per dos dels nostres gossos que van trobar família.
Moltes gracies als nostres voluntaris, a tothom que va venir a veuren's i va pasar una estona amb els gossos i a l'ajuntament de Santa Cristina per haver-nos convidat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinença responsable Yako Al centre em diuen Yako però m'agradaria que em posesis un altre nom Tigre “Soc en Tigre, un gos de 6 anys i vull que siguem amics Scaly “Em dic Scaly, soc un gos de 3 anys i et necessito Mateo En Mateo és mascle te 8 anys i voldria ser el teu gos Nike “Soc en Nike, un gos de 7 anys i vull que siguem amics Tuco Al centre em diuen Tuco però m'agradaria que em posesis un altre nom Lazaro “Em dic Lazaro, soc un gos de 4 anys i et necessito Milu En Milu és mascle te 5 anys i voldria ser el teu gos