CAAS Consell Comarcal de la Selva

L'agenda del CAAS

Desfilada de gossos del CAAS a Tossa

Diumenge 19 de agost de 2012

 

Els passats 21 de juliol, 19 d’agost i 23 de setembre el Parc de Sa Riera de Tossa de Mar va ser l’escenari de tres desfilades dels gossos abandonats acollits al CAAS (Centre d’Acollida d’Animals de la Selva).
 
Les tres jornades van comptar amb una gran afluència de gent, l’objectiu ha estat sempre donar a conèixer l’elevat nombre de gossos abandonat cada any i l’espera de trobar una llar.
 
Destacar la col·laboració del col·lectiu de voluntaris del CAAS que, sense el seu esforç, no hagués estat possible portar a terme les jornades. Igualment agrair molt intensament la implicació activa i directa de l’Ajuntament de Tossa.
 
Més de 500 persones van assistir a les desfilades i prop de 30 han estat els gossos que, de forma directa o indirecta, han trobat una llar.
 
 

 
 
 
 

 

Tinença responsable Thayson “Soc en Thayson, un gos de 2 anys i vull que siguem amics Alma “Em dic Alma, soc una gosa de 1 any i et necessito Gordo “Soc en Gordo, un gos de 6 anys i vull que siguem amics Xulo “Soc en Xulo, un goset de 3 anys i vull que siguem amics Nike “Soc en Nike, un gos de 7 anys i vull que siguem amics Toni “Em dic Toni, soc un goset de 1 mes i et necessito Taca La Taca és femella te 4 anys i voldria ser la teva gosa Tom “Soc en Tom, un gos de 7 anys i vull que siguem amics