Germà Bel i el grup de Bioneuroemocions reuneixen a més de 100 persones a l'acte de la Unió de Consells Consultius de la provincia de Girona

Mes de cent persones van assistir ahir a la conferència organitzada per la Unió de Consells Consultius de les comarques gironines, que es va celebrar a la sala d'actes de l'Obra social de La Caixa a Girona. L'acte es va obrir amb la presentació del President de la Unió de CCGG, Jordi Cabezas, i amb la lectura per part de Manel Serras (Vicepresident del Consell Consultiu de La Selva) d'un recordatori per el nostre company, que morí la setmana passada, Salvador Tixis, vicepresident de la Unió.

Les dues conferències programades van despertar l'interès de dels assistents. Germà Bel, Dr. en economia i habitual tertulià als mitjans de comunicació de Catalunya, va fer una clara i contundent exposició sobre el futur de les pensions en una hipotètica Catalunya independent. La seva conclusió va ser diàfana: "El que ens hauriem de preguntar no es si cobrarem o no les pensions, sinó si els nostres fills cobraran pensions si continuem formant part d'Espanya". Bel va parlar de l'aportació que fa Catalunya a Espanya per assegurar les pensions de tots els espanyols. I va explicar que es molt superior a la d'altres comunitats. "Per tant, hi ha moltes mes possibilitats que els nostres fills puguin cobrar pensions si som un pais independent", va concloure.

Llegeix més...

El Consell Consultiu de La Selva ha aportat una reivindicació contra l'impost de societats que hauran de fer totes les entitats, segons la nova normativa establerta per el govern de Madrid

La proposta va ser acceptada per majoria al ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya i serà promoguda per el mateix Consell i per la secretaria de Benestar Social cap als estaments adequats.

El Consell de la Gent Gran de Catalunya vol mostrar la seva més viva protesta per l’aplicació de la llei del 26/2014, referent a l’IRPF, la 27/2014, sobre l’impost de societats, i la 28/2014,referent a l’IVA, publicades el 28 de novembre del mateix any i que tenen vigència des de l’1 de gener d’enguany.

El Consell de la Gent Gran de Catalunya entén que aquesta nova normativa constitueix un atemptat contra la supervivència ja no sols dels Casals, Esplais i altres entitats relacionades amb la Gent Gran, sinó també contra la mateixa existència d’un teixit associatiu que ha mantingut viva la flama de la convivència, la cordialitat i l’activitat lúdica i intel•lectual en la nostra societat. Totes aquestes entitats no tenen cap finalitat lucrativa i, en molts casos, els seus ingressos els permeten tant sols mantenir la seva activitat.

Llegeix més...
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.