skip to Main Content
Cervesa Artesana I Productes De La Selva A Lloret

Cervesa artesana i productes de la Selva a Lloret

El passat 30 d’abril el projecte “Localitza. Productes de la Selva”, amb el suport de Lloret Turisme, va organitzar una demostració de cuina amb cervesa artesana i productes locals de la Selva en el marc del festival Birrasana.  Va anar a càrrec de Sergi Serramitja, del Restaurant Can CO – La Cellera de Ter i president de l’Associació d’Hostaleria de la Selva.

L’objectiu del taller era apropar els productes agroalimentaris de la Selva interior a la Selva marítima aprofitant un esdeveniment que va reunir milers de persones. També es pretenia posar en valor el potencial culinari de la cervesa artesana, un producte cada cop més present a la Selva amb tres elaboradors: Popaire (Blanes), Marina (Blanes) i Selvaseria (Vidreres). El taller va ser un èxit de participació.

Els productes cuinats van ser:

-Croquetes de formatge (Granja El Provençal, Riudellots de la Selva) amb cervesa artesana (Cervesa Marina, Blanes)

-Pollastre de granja amb salsafí (de Salsafí d’Or, Santa Coloma de Farners) i reducció de cervesa artesana

-Crema de maduixes (Maduixots d’en Serrallonga, Sant Hilari) amb geleé de cervesa artesana i crumbel cruixent.

 

Fotografies del showcooking i dels productes cuinats:

Una visió general de l’espai de tast:

Productes utilitzat pel showcooking:

En Sergi i la Marta de Can Co, en plena activitat

Croquetes de formatge amb cervesa artesana

Pollastre de granja amb salsafí i reducció de cervesa artesana

Crema de maduixes amb geleé de cervesa artesana i crumbel cruixent.

Back To Top