Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Presentació de la nova publicació de les Rutes Culturals de la Selva

El pròxim divendres 3 de juny a les 11 h, l'Associació de Turisme La Selva Comarca de l'Aigua i el Consell Comarcal de la Selva presentaran la nova publicació de les Rutes Culturals de la Selva, Els camins de la història.

La presentació anirà a càrrec de Joaquim Vivas, president de l'Associació de Turisme la Selva, Comarca de l'Aigua i en Joan Llinàs, consultor en patrimoni cultural a Atri Cultura i Patrimoni, SLU. A l'acte també hi intervindrà el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i l'alcalde de Brunyola, Francesc Johé.

Dia: 3 de juny de 2016

Hora: 11.00

Lloc: castell de Brunyola

Programa:

 

11:00 h Benvinguda a càrrec de l’alcalde de Brunyola Sr. Francesc Johé

11:05 h Intervenció a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu

11:10 h Presentació de les rutes a càrrec del Sr. Joaquim Vivas (president de l’Associació de Turisme la Selva, Comarca de l’Aigua) i Sr. Joan Llinàs (consultor en patrimoni cultural a Atri Cultura i Patrimoni, SLU)

11:20 h Atenció als mitjans de comunicació

11:30 h Visita guiada al Castell de Brunyola

12:00 h Refrigeri.

12.10 h Cloenda de l'acte
 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.