|
Taller de cuina de la Selva i tast guiat de ratafies per a professionals del sector de la restauració de Lloret de Mar |
||||
|
||||
|
||||
Dia: 24 d'octubre de 2017 Lloc: Hotel Evenia Olympic, Lloret de Mar Organitza: Consell Comarcal de la Selva, en el marc del projecte Localitza i Lloret Turisme. La presentació anirà a càrrec del conseller de Turisme, Joaquim Vivas. Taller de cuina Km0, demà dimarts a Lloret de Mar. Es durà a terme en el marc del projecte Localitza, que té per objectiu posar en contacte productors de la comarca de la Selva amb establiments interessats en comercialitzar-los. El taller, que es complementarà amb un tast de ratafies, l’impartirà Sergi Serramitja, president de l’Associació d’Hostaleria de la Selva i xef del restaurant Can Co de la Cellera de Ter. A més, comptarà amb la presència de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.
|