Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Taller de cuina de la Selva i tast guiat de ratafies per a professionals del sector de la restauració de Lloret de Mar

Dia: 24 d'octubre de 2017

Lloc: Hotel Evenia Olympic, Lloret de Mar

Organitza: Consell Comarcal de la Selva, en el marc del projecte Localitza i Lloret Turisme.

La presentació anirà a càrrec del conseller de Turisme, Joaquim Vivas.

Taller de cuina Km0, demà dimarts a Lloret de Mar. Es durà a terme en el marc del projecte Localitza, que té per objectiu posar en contacte productors de la comarca de la Selva amb establiments interessats en comercialitzar-los.

El taller, que es complementarà amb un tast de ratafies, l’impartirà Sergi Serramitja, president de l’Associació d’Hostaleria de la Selva i xef del restaurant Can Co de la Cellera de Ter. A més, comptarà amb la presència de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.

 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.