Butlletí d'informació comarcal de la selva

El Consell Comarcal de la Selva ofereix un servei de butlletí electrònic, Butlletí d’Informació Comarcal de la Selva (BICSelva), amb voluntat d'agilitzar el diàleg amb els ajuntaments, amb les entitats locals i amb la ciutadania.
 
El BICSelva és una eina de comunicació directa amb els ajuntaments i les entitats locals de la comarca de la Selva que vol aproximar-se i avançar-se a les seves necessitats i demandes.
 
Es tracta d'una publicació de periodicitat setmanal, distribuïda mitjançant correu electrònic, amb què es vol donar a conèixer el conjunt de l'activitat del Consell Comarcal de la Selva. En el BICSelva s’hi pot trobar contingut que fa referència a l’activitat institucional, tècnica i, també, una agenda d’activitats. A través d'aquest nou butlletí s'anuncia el llançament de nous productes i serveis creats pel mateix ens comarcal  s'ofereix tot tipus d'informació relacionada amb el Consell i també dels seus organismes autònoms.
 
El BICSelva s'estructura en tres eixos:
•    Actualitat: vinculat a l’activitat institucional i política de la setmana
•    El bloc de notícies (amb totes aquelles informacions que genera el Consell i els organismes autònoms al llarg de la setmana;
•    L'agenda (on s'hi poden trobar exposicions, conferències i ofertes de formació);
 
El BICSelva s'envia setmanalment a tots els ajuntaments de la comarca de la Selva, els consells comarcals, les diputacions, i consells comarcals de la demarcació de Girona; (...)
 
El BICSelva és de distribució gratuïta a través del correu electrònic, i tothom qui hi estigui interessat pot subscriure-s'hi omplint el formulari de subscripció.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.