Nota legal

Aquest lloc web i el domini és propietat de El Consell Comarcal de la Selva amb domicili al Passig de Sant Salvador núm. 25-27, CP 17430 Santa Coloma de Farners, CIF P6700002F P, tel. + 34 972 842 161 i correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Les sol·licituds, escrits i comunicacions que els ciutadans dirigeixin als òrgans d'aquest Consell Comarcal, s'han de presentar a través dels mitjans legalment establerts, essent necessària la presentació d'una instància per qualsevol dels mitjans disposats per aquesta fi, o bé presencialment als diferents punts d'atenció al ciutadà, o per mitjà telemàtic a través dels diferents portals i pagines web de les quals n'és responsable el Consell Comarcal de la Selva. En cap cas no es considerarà vàlid la presentació de documentació per correu electrònic, a no ser que s'indiqui el contrari.

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, pertanyen al Consell Comarcal de la Selva o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. La Corporació presenta aquests continguts en el seu lloc amb finalitats d’informació i per a l’exercici de les competències que li són pròpies. Els usuaris del lloc poden utilitzar aquests continguts amb aquestes finalitats. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. El Consell Comarcal de la Selva es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual.

Queda prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb autorització expressa i per escrit del Consell Comarcal de la Selva.

L’escut oficial del Consell Comarcal de la Selva i altres dissenys i logotips de la Corporació o dels seus organismes, serveis i activitats, poden ser utilitzats únicament per a identificar les activitats promogudes per altres persones o institucions a les quals el Consell Comarcal de la Selva o els seus organismes donen suport.

L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals o que perjudiquin els drets i interessos del Consell Comarcal de la Selva o de tercers. El Consell Comarcal de la Selva no serà responsable del mal ús que en poguessin fer els usuaris.

El Consell Comarcal de la Selva compleix la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal. Adoptarà les mesures exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat. Quan sigui exigible legalment, les comunicacions que faci l'usuari del web que continguin dades de caràcter personal es faran mitjançant un sistema de comunicació "entorn segur". L'usuari pot verificar en qualsevol moment si es troba en un "entorn segur" comprovant l'existència d'un cadenat tancat que apareixerà a la part inferior de la pantalla.

El Consell Comarcal de la Selva entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i de les finalitats del tractament que se’n derivarà. De forma general l’usuari autoritza amb aquest acte al Consell Comarcal de la Selva a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, l’autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d'acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP).

L'usuari del web que facilita dades de caràcter personal al Consell Comarcal de la Selva podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a la Corporació.

La Corporació informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de La Corporació. La vigència d’aquestes galetes serà la estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d'Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

El Consell Comarcal de la Selva adopta les mesures i els procediments necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el web, segons l'estat de la tecnologia i d'acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

El Consell Comarcal de la Selva no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a La Corporació. Tampoc no se’n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de La Corporació. El Consell Comarcal de la Selva no garanteix la disponibilitat i continuïtat permanent del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

El Consell Comarcal de la Selva es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

El Consell Comarcal de la Selva no serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena al Consell Comarcal de la Selva (framing).

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.