El Consell de la Selva organitza el primer Speed Dating de la Selva

Prèviament es realitzen formacions a diverses poblacions de la comarca on se’ls dona les eines necessàries

 

El Consell Comarcal de la Selva organitzarà un Speed Dating (cites ràpides) amb la intenció de posar en contacte empreses que estan fent recerca de personal i persones interessades a treballar en el sector de la indústria. Aquesta sessió es durà a terme el dimarts 11 de desembre al Foodlab de Riudellots de la Selva.

Està previst que hi participin diverses empreses de la comarca que estiguin interessades a incorporar gent a les seves plantilles i a la vegada persones que vulguin participar en un procés de selecció d’entrevistes ràpides. La metodologia que s’utilitzarà serà a base d’entrevistes de tres minuts on els candidats poden entregar el currículum i fer una entrevista ràpida. A través de la formació que s’ha dissenyat, i que es durà a terme prèviament en diverses poblacions de la comarca, es pretén preparar aquestes persones per superar un Speed Dating.

Les formacions es fan a les poblacions d’Arbúcies, Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva i Vidreres, respectivament, i consisteix en oferir als participants durant una setmana una formació que inclou sessions individuals i formació grupal, que donarà les eines necessàries per iniciar un treball personal i els prepararà per a l’assoliment d’aquestes entrevistes amb empreses.

Aquestes formacions estan adreçades a persones del municipi amb competències instrumentals bàsiques suficients per poder expressar-se i comprendre els continguts necessaris que s’impartiran i que tinguin clar el seu objectiu laboral.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha explicat: “Des del Consell Comarcal de la Selva i veient els bons resultats que s’estan obtenint des de l’Àrea d’Ocupació amb els diversos programes que hem posat en funcionament i que han permès la incorporació de moltes persones a un lloc de treball vam pensar que organitzar una jornada de selecció de professionals per al sector de la indústria era una molt bona iniciativa i més tenint en compte el gran nombre d’indústries que hi ha a la comarca.”

La primera edició de l’Speed Dating serà una bona manera de posar en contacte empreses i treballadors estalviant-los temps: els candidats en un únic matí tenen l’oportunitat de parlar amb unes quantes empreses i les empreses poden entrevistar unes quantes persones que ja hagin superat un procés de selecció i que, per tant, disposen de les habilitats que necessiten.

 

 

Ocupació

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.