Servei d'ajut a domicili

El Servei d’Ajut a Domicili (SAD) és un servei que té com a finalitat ajudar les persones que tenen dificultats per cobrir les necessitats bàsiques de la vida diària en el seu propi domicili. El servei consta d’una persona (treballadora familiar) que acudeix al domicili i ajuda a la persona o la família en aquelles tasques que ells sol no podrien desenvolupar (suport en la higiene , en l’alimentació, en les gestions , etc)
Objectius:
  • Procurar un nivell d’atencions o cures personals, de la llar, socials i tècniques, suficients per a proporcionar la possibilitat de romandre en la seva llar i entorn social amb la millor qualitat de vida i autonomia durant el major temps possible.
  • Potenciar l’autonomia personal i la integració en el mitjà habitual de les persones usuàries de la prestació estimulant l’adquisició de competències personals
  • Prevenir situacions de crisi i de deteriorament o disminució de la qualitat de vida de les persones.
  • Evitar o retardar els internaments en centres residencials d’aquelles persones que a causa de mancances de tipus físic, psíquic o social no puguin continuar vivint en el seu domicili sense ajuda o suport i sense que això representi un risc per a elles.
  • Donar suport especialment a aquelles famílies que tenen al seu càrrec persones en situació de dependència

Dades de contacte:

Marta Mas
C/ Prat, 1, 1r pis
17430 Sta. Coloma de Farners
Tel. 872 973 003
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
http://www.selva.cat/benestar/atencio_domicili.php
 
Horaris:  
Consorci de Benestar Social de la Selva:
De Dilluns a divendres de 9 a 14h
Atenció als municipis:
cal adreçar-se a les seves oficines de Serveis Socials:
http://www.selva.cat/benestar/EBASP/index.php

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.