Servei d’Informació i Atenció a les Dones

El Pla d’Acció de Dones de la Selva 2007-2015 contempla en l’eix 05 oferir una atenció integral davant les necessitats de les dones. Aquest eix es concreta en la posada en marxa del Servei d’Atenció i Informació a les Dones de la Selva (SIADselva). El Consell Comarcal de la Selva té la voluntat de donar continuïtat a aquest servei dotant-lo de tots els elements materials i conceptuals necessaris per complir amb l’objectiu d’oferir una atenció integral davant les necessitats de les dones de la comarca de la Selva.
Objectius:
  • Dinamitzar el desenvolupament del Pla d’Acció de Dones de la Selva 2007-2015.
  • Fer arribar el Pla d’Acció de Dones de la Selva 2007-2015 a tot el territori comarcal.
  • Oferir informació, orientació i assessorament en tots aquells aspectes relacionats amb la vida de les dones en els àmbits laboral, social, personal, familiar, etc.
  • Detectar les violències contra les dones i oferir atenció jurídica i psicològica especialitzada
  • Contribuir a l’apoderament de les dones i a la sensibilització social.

Dades de contacte:

Ester Mas Marquès
C/ Prat, 1, 1r pis
17430 Sta. Coloma de Farners
Tel. 872 973 003
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
http://www.selva.cat/benestar/dones/index.php
 
Horaris:  
De Dilluns a divendres de 9 a 14h

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.