Dinamització esportiva

Es tracta d’un servei que pretén promocionar la comarca de La Selva, i les seves poblacions, com a destí d’organitzacions esportives de rellevància. Fomentar el desenvolupament del turisme actiu.

L'objecitu que es vol aconseguir és facilitar els mitjans per augmentar la pràctica esportiva entre la població de la comarca, tant en edat escolar com adulta, oferint programes de dinamització esportiva i activitats tant propis com derivats. Per assolir-ho col·labora amb múltiples agents: entitats esportives, ajuntaments, centres educatius, empreses del sector i administracions de diferents àmbits

Dades de contacte:

Manel Fernández
Pg. Sant Salvador, 25 -27
17430 Sta. Coloma de Farners
Tel. 972 84 21 61
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Horari:  
De Dilluns a divendres de 9 a 14h

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.