Neus Codina i Martí Madrenys, pubilla i hereu de la comarca de la Selva 2018

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i l’alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset, han presidit l’acte juntament amb el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa


També hi han assistit els alcaldes de Sant Julià de Llor i Bonmatí, d’Osor i de Vidreres

 

La Neus Codina, de Breda, i en Martí Madrenys, de Vidreres, s’han convertit en la pubilla i l’hereu de la comarca de la Selva 2018. En l’edició d’enguany, en què el certamen arribava a la sisena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Breda 2017 i l’hereu de Vidreres 2017 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs, que enguany s’ha celebrat a Anglès. El polivalent de la Burés, que ha estat l’espai escollit, ha aplegat una trentena de pubilles i hereus d’arreu del territori, entre els quals l’hereu i la pubilla de Catalunya (Anna Montraveta), la pubilla de les comarques gironines –(’anglesenca Kàtia Vilalta) i la pubilla i l’hereu comarcal 2017 (la Laia Casadellà i l’Àlex Pèrez) que han lliurat la banda i la faixa als nous escollits comarcals: Neus Codina i Martí Madrenys.


L’acte ha estat presidit pel president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; l’alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset; el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa, i els alcaldes de Sant Julià de Llor i Bonmatí, d’Osor i de Vidreres.


La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal s’ha fet pública aquest diumenge 27 de maig en el marc de la Festa Intercultural d’Anglès, en el marc dels 25 anys d’agermanament entre Anglès i Vaux-sur Mer i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d’arreu de Catalunya que no s’han volgut perdre l’oportunitat de participar en l’acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.

Fotos: Albert Roura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.