1ª Sessió Governança, sector agroalimentari

1ª Sessió Governança, sector agroalimentari

Dia: 26 de març de 2015
Hora: 10.00 a 13.00
Lloc: Sala Fontbernat, d’Anglès

10h  Suspesa la part institucional amb motiu de l'accident de l'avió AIRBUS- A320, en el que van morir 150 persones, 10 de les quals eren de les comarques gironines. Benvinguda per part del Sr. Carles Vilà, President del Consorci Ter-Brugent; Sr. Pere Espinet, alcalde d’Anglès; i Sr. Salvador Balliu, President del Consell Comarcal de la Selva.

10.05h Inauguració a càrrec del Sr. Vicenç Estanyol, director serveis territorials a Girona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya

10.15 “Ponència sobre ‘Cooperar per la comercialització, la promoció i la millora dels productes agroalimentaris del nostre territori”a càrrec de Ramon Sentmartí, consultor especialitzat en el sector agroalimentari i director de la plataforma producteslocals.cat. Anteriorment, va ser Cap del Programa de comercialització agroalimentària de la Generalitat de Catalunya (2007-2011).

11:30 Pausa- cafè
11:45 Presentació d’experiències del territori
Sr. Joan Rocasalva, productor vitivinícola (Amer)
Sr. David Recasens, elaboració botifarres de pagès (Buti Bo, Bonmatí)
Sr. Joan Matamala, pa i coca de pagès (Can Torra, La Cellera de Ter)
Sr. Quim Sabaté, comercialització i màrqueting, petits/mitjans productors (Segur Alimentària, SCF)

12:15 Sessió de treball del Pla estratègic sobre la Línia estratègica 2: Suport al sector primari i al producte agroalimentari de proximitat Amb l’objectiu d’avançar en la concreció de les primeres iniciatives a impulsar, com fer-ho i quin paper hi poden tenir els diferents agents públics i privats.
13:00 Cloenda a càrrec dels alcaldes dels municipis adherits al Consorci del Ter-Brugent (Amer, Anglès, La Cellera de Ter, St. Julià del Llor i Bonmatí, Susqueda i Osor)
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.