Salutació del president


President del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu Torroella

Benvolguts i benvolgudes

Us dono la benvinguda al portal web del Consell Comarcal de la Selva, un ens supramunicipal que està al servei de les persones i els ajuntaments de la comarca. Una comarca molt heterogènia, que està formada per 26 municipis amb unes necessitats i unes característiques molt diverses i hem d’intentar de col•laborar i treballar per tots i cadascun d’ells.

La nostra comarca, la Selva, és un territori ric en potencialitats, però divers en la geografia, composta de mar, plana i muntanya i que té des de municipis petits,  que no tenen prou recursos propis per fer front a les necessitats socials i econòmiques dels seus pobles, fins a d’altres com Blanes i Lloret, amb un elevat nombre d’habitants que disposen de serveis socials propis, per exemple. Amb tot, des de sempre el Consell Comarcal hem estès la mà a tota la comarca i hem creat xarxes de col•laboració i sinergies de treball per assegurar que tots els municipis puguin accedir als recursos necessaris per garantir la qualitat de vida de la seva ciutadania.

El nostre Consell ha volgut ser sempre una administració pròxima al ciutadà i, alhora, receptora de les necessitats dels ajuntaments. Per això, entre els nostres principals objectius destaca el d’estar al costat de les persones. El nostre lema és la comarca amb les persones.

En els darrers dos anys, hem treballat intensament per aconseguir que la nostra administració sigui cada vegada més àgil, eficaç i transparent, i paral•lelament hem treballat amb fermesa per assolir noves competències en tots aquells serveis que creiem que des del Consell havíem de poder oferir als ciutadans i ajuntaments de la nostra comarca. Per això, hem anat ampliant els serveis que prestem amb l’objectiu de ser capaços de satisfer els nous reptes i necessitats de la societat actual.

Iniciem aquesta nova legislatura amb un equip -els que heu tingut la oportunitat de conèixer-me ja ho sabeu- polític preparat i que treballarà braç a braç amb els tècnics de l’ens per tirar endavant tots aquells projectes que creiem que són positius pel futur que volem per a la nostra comarca.

Esperem que en aquest web hi trobeu tota la informació necessària de tots els nostres serveis. I com no, podia ser d’altra manera, des d’aquestes línies aprofito l’avinentesa per dir-vos que estem a la vostra disposició, per escoltar-vos i ajudar-vos en tot el que sigui possible i així entre tots, fer la nostra feina millor.

Benvinguts al nostre web!
Esperem que hi trobeu allò que necessiteu!

Salvador Balliu Torroella

President del Consell Comarcal de la Selva

 
 
 
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.