Seminari transfronterer COOP'ART a la Bisbal d'Empordà | Seminario transfronterizo COOP'ART en la Bisbal d'Empordà

La BIsbal d'Empordà va acollir els dies 24 i 25 de gener el Seminari transfronterer del projecte COOP'ART, punt de trobada dels diferents agents que participen en aquesta iniciativa de suport a l'artesania artística.

Seminari COOP'ART foto de grup

Foto: Terracotta Museu de la Ceràmica

Durant la primera jornada es van presentar els diferents treballs que s'han portat a terme durant l'any 2018, que inclouen diferents estudis sobre els oficis d’art com a vector d’atractiu turístic d’un territori, nous models d'esdeveniments vinculats a la ceràmica a la Bisbal d’Empordà, situació de l’artesania artística al Ter-Brugent i possible rol de la fàbrica Burés, etc. Així mateix es va debatre amb els artesans i agents públics assistents sobre l'estratègia comuna de valorització de l'artesania artística a ambdues bandes dels Pirineus.

La segona jornada, celebrada al Terracotta Museu de Ceràmica, es va dedicar a planificar les activitats previstes al projecte COOP'ART durant l'any 2019, amb una especial atenció a les accions formatives i d'acompanyament al sector de l'artesania artística. En paral·lel es van portar a terme diverses accions d'intercanvi d'experiències empresarials i una visita a les instal·lacions del museu.

 

La Bisbal acogió los días 24 y 25 de enero el Seminario transfronterizo del proyecto COOP'ART, punto de encuentro de los diferentes agentes que participan en esta iniciativa de apoyo a la artesanía artística.

Durante la primera jornada se presentaron los diferentes trabajos que se han llevado a cabo durante el año 2018, que incluyen diferentes estudios sobre la artesanía artística como vector de atractivo turístico del territorio, nuevos modelos de eventos vinculados a la cerámica en la Bisbal d'Empordà, situación de la artesanía artística en el Ter-Brugent y posible rol de la fábrica Burés, etc. Asimismo se debatió con los artesanos y agentes públicos asistentes sobre la estrategia común de valorización de la artesanía artística a ambos lados de los Pirineos.

La segunda jornada, celebrada en el Terracotta Museo de Cerámica, se dedicó a planificar las actividades previstas en el proyecto COOP'ART durante el año 2019, con una especial atención a las acciones formativas y de acompañamiento al sector de la artesanía artística. En paralelo se llevaron a cabo diversas acciones de intercambio de experiencias empresariales y una visita a las instalaciones del museo.

 

Logotips projecte COOP'ART

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.