El Consell Comarcal de la Selva participa a la Fira-Mercat de productes etiquetats en català

flyer-etiquetatge.jpgEl Consell Comarcal de la Selva participarà a la Fira-Mercat de productes etiquetats en català els propers dies 4,5 i 6 de juny al palau Firal de Girona. És per això que des d’aquesta organització s’ha editat un díptic que fa referència a la implicació de la comarca de la Selva, tant a nivell privat com institucional, en relació a l’ADEC (Associació en defensa de l’etiquetatge en català). Els continguts que hi figuren fan referència també al servei que s’ofereix des del Servei de Comarcal Català: Assessorament lingüístic, dinamització, formació en llengua catalana.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Gironès, ha destacat la importància de ser presents en un marc com aquests on potenciar la promoció de les empreses que utilitzen el català de manera principal a les etiquetes dels seus productes.

La Selva parla català

En el darrer Consell d’Alcaldes, el president del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Gironès, va informar que l’ens que presideix seria  present en aquesta Fira per tal de recolzar a les empreses de la comarca que etiqueten els seus productes en català. Així doncs, amb el lema “La Selva parla Català”, el Consell Comarcal de la Selva tindrà un estand que comptarà amb una mostra de productes etiquetats i, alhora, es farà un tast cada dia d’algun d’ells. En total, tal i com ha exposat el mateix president, hi seran presents les 52 empreses adherides al catàleg de l’ADEC (Associació en defensa de l’etiquetatge en català) i aquells ajuntaments que s’hi adhereixin. En aquest sentit, el màxim responsable de l’ens comarcal ha assenyalat que “les perspectives de participació per part dels municipis són bones atès que la majoria ja han manifestat la seva voluntat d’adhesió”.