Sabadell es converteix en la ciutat amb més punts de LED instal·lats a l’espai públic

foto sabadellL’Ajuntament de Sabadell ha començat la instal·lació del nou enllumenat arreu de la ciutat, fruit del canvi de model de gestió, a través d’una Empresa de Serveis Energètics (ESE). La inversió total arriba a 6,5 milions d’euros i va a càrrec de l’empresa de serveis, fruit del contracte entre l’Ajuntament i la Unió Temporal d’Empreses (UTE) ESE Sabadell.

Ajuts per a l’adquisició de motocicletes i bicicletes elèctriques

Imatge programa PIMA aire.El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a través del Pla PIMA Aire 2, destina ajuts directes per a l’adquisició de motocicletes i ciclomotors elèctrics, i de bicicletes amb pedaleig assistit per motor elèctric. A aquesta segona convocatòria hi poden optar tant a particulars com a empreses i a vehicles de dues rodes. 

Ajuts per a actuacions d’eficiència energètica en hotels (Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient)

Imatge Plan PIMA SOL

El Pla d’Impuls al Medi Ambient PIMA SOL és una iniciativa destinada a la reducció de les emissions de gasos d’ efecte hivernacle ( GEH ) del sector turístic espanyol . En concret, promou la reducció de les emissions directes de GEH a les instal·lacions hoteleres aconseguida mitjançant la rehabilitació energètica d’aquestes.

Programa d’Incentius al Vehicle Eficient (PIVE-4)

Imatge PIVE4 IDAE.La renovació de les flotes de transport s’ha mostrat com una de les més eficients mesures per a la reducció del consum energètic, amb efectes addicionals positius en matèria ambiental i de seguretat viària. En aquest sentit, després de les convocatòries dels Plans PIVE, PIVE 2 i PIVE 3,  s’ha donat continuitat al programa amb el Pla PIVE 4.

Cursos de conducció eficient

Imatge dels cursos de conducció eficientDes de l’any 2005 més de 23.000 conductors han estat formats en bons hàbits de conducció, energèticament eficients, per tal de reduir el consum energètic del seu vehicle. Actualment, existeixen ajuts econòmics per a la realització d’aquests cursos, que subvencionen fins al 50% del cost, i que es recomanen en nombrosos PAES de la Selva.

Powered by WordPress | Designed by: theme for wordpress | Thanks to Tim McGraw Tour, Körkortsteori and Wicked Fort Lauderdale