Coorganització de la Fira de biomassa forestal de Catalunya

L’Agència Comarcal d’Energia de la Selva participa com a coorganitzadora de la Fira de la biomassa forestal de Catalunya. Aquesta fira es celebra anualment a la ciutat de Vic i aglutina a tots els actors implicats en la cadena de valor de la biomassa durant tres dies. La primera edició va tenir lloc els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2012, mentre que la segona edició tindrà lloc els propers 21, 22 i 23 de febrer de 2013. El programa de la fira compta sempre amb multitud d’activitats, des de les més de 100 empreses exposant, passant jornades tècniques i internacionals, presentacions comercials, conferències, visites a instal·lacions, activitats de posada en contacte empresa-client, etc. La propera edició 2014 tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de febrer de 2014.

Còpia de capcalera1

La fira és gratuïta i està adreçada a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l’àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa,distribuidors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, adminstradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

Podeu trobar tota la informació sobre la fira a la seva pàgina web.

Powered by WordPress | Designed by: theme for wordpress | Thanks to Tim McGraw Tour, Körkortsteori and Wicked Fort Lauderdale