La 1a Fira de biomassa forestal de Catalunya ha superat les expectatives inicials

Dissabte va tancar les portes la primera Fira de biomassa forestal de Catalunya, que s’ha celebrat al recinte Firal el Sucre de Vic. La Fira ha superat les seves expectatives en tots els nivells. 63 han estat els expositors presents que han ocupat un espai de 74 estands interiors i 5 espais a l’exterior. La fira ha estat visitada per milers de persones. 

La fira ha reunit gran quantitat de públic tant professional com particular, que han mostrat interès en conèixer aquest sector energètic. Expositors, organització i públic assistent han coincidit en valorar molt positivament aquesta Fira que es celebrava per primera vegada.

La fira, a banda de ser un espai comercial on les empreses han pogut presentar les seves últimes novetats i ofertes en matèria de productes i serveis relacionats amb la biomassa, també  ha tingut  un caire pedagògic, a partir d’unes jornades tècniques centrades en casos concrets de l’aprofitament energètic de la biomassa. De fet, molts professionals i públic en general s’han pogut posar al dia en les darreres tendències i avenços tecnològics i també intercanviar coneixements i criteris en aquests espais. Les jornades i presentacions comercials han estat seguides per gran quantitat de públic.

Catalunya es caracteritza per tenir molta superfície de boscos i la iniciativa d’aquest nou sistema energètic permetrà l’aprofitament d’uns recursos que ens són propis. A més a més, l’obtenció de biomassa forestal redueix el risc d’incendis en tot el territori i contribueix a la creació d’ocupació i a fixar població en ambients rurals.

La demanda de la maquinària d’aquest sector s’ha doblat any rere any i això ho mostra el fet de la gran quantitat d’empreses especialitzades i interessades en el sector de la biomassa forestal.

Si voleu més informació sobre la fira us podeu adreçar a la pàgina web www.firabiomassa.cat.

Powered by WordPress | Designed by: theme for wordpress | Thanks to Tim McGraw Tour, Körkortsteori and Wicked Fort Lauderdale