Serveis

L’Agència Comarcal d’Energia de la Selva ofereix servei als 26 ajuntaments de la comarca de la Selva per a aspectes energètics del consistori i per a l’organització d’actes i activitats vinculats a l’energia:

1. Assistència a la gestió energètica municipal (control energètic d’edificis i equipaments, propostes de millora, comptabilitat de la facturació energètica, revisió de les potències contractades, etc.) 

2. Assistència tècnica per a l’aplicació de mesures d’estalvi i eficiència energètica i implementació d’energies renovables  (assessoraments, Plans d’Acció per a l’Energia Sostenible, sol·licitud d’ajuts ICAEN, etc.)  

3. Formació i informació (organització d’esdeveniments tals com cursos, jornades, seminaris i xerrades, visites guiades, activitats de sensibilització, bones pràctiques energètiques, etc.)

4. Redacció de projectes estratègics (redacció de projectes de desenvolupament del territori basats en les renovables i l’eficiència energètica)

Per més informació sobre els serveis contacteu amb nosaltres omplint el següent formulari de consulta o trucant al 972842161 (ext. 148).

Powered by WordPress | Designed by: theme for wordpress | Thanks to Tim McGraw Tour, Körkortsteori and Wicked Fort Lauderdale