Xarxa de Serveis Integrals per a l'OcupacióConsell Comarcal de la Selva

Ofertes actives de la Xarxa SIO

PODÒLEG/A – CENTRE DE SERVEIS DE FOGARS DE LA SELV.

Oferta Laboral
Nº Referencia: 1118/3737
Data: 28/11/2018
Zona: FOGARS DE LA SELVA
Dades de l'oferta
Lloc de treball: PODÒLEG/A – CENTRE DE SERVEIS DE FOGARS DE LA SELV.
Característiques del lloc de treball: Cerquem professional diplomat/da en podologia per treballar al Centre de Serveis d’Àmbit Rural de Fogars de la Selva. La persona seleccionada portarà a terme les funcions pròpies de podologia a un Centre de Serveis de persones grans.
Tipus de contracte Contracte de serveis
Horari: Segons demanda
Sou: 1800-1900 € bruts/mes
Requisits sol·licitats
Carnet de conduir: A.
Vehicle propi: No
Estudis: Diplomatura en podologia.
Experiència professional / requisits: Es requereix experiència prèvia realitzant funcions similars.. Idiomes: domini del català i el castellà.
Residència: Preferiblement Fogars de la Selva o rodalies.
Idiomes: Català,Castellà.
Altres: .Aquesta tasca la pot realitzar una persona amb cert grau de discapacitat.

Imprimir

Inscripció a l'oferta
Si No
*D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que la presentació d’aquest document dóna lloc a la inclusió de les dades de caràcter personal en el fitxer ocupació, l’entitat responsable dels quals és el Consell Comarcal de la Selva. La finalitat del formulari és recollir dades per a la inscripció a les diferents activitats de la Xarxa de Serveis Integrals per a l’Ocupació. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant d’aquesta institució, Passeig Sant Salvador, 25-27 de Sta. Coloma Farners (17430). Us informem que les vostres dades no seran cedides a terceres persones o entitat sense la deguda autorització prèvia
Creació d'empresesOferta publica del Consell