Xarxa de Serveis Integrals per a l'OcupacióConsell Comarcal de la Selva

Ofertes actives de la Xarxa SIO

TREBALLADOR/A FAMILIAR 35H/SETMANALS

Oferta Laboral
Nº Referencia: 1118/3740
Data: 29/11/2018
Zona: SANTA COLOMA DE FARNES
Dades de l'oferta
Lloc de treball: TREBALLADOR/A FAMILIAR 35H/SETMANALS
Característiques del lloc de treball: Funcions d'ajuda en les activitats de la vida diària bàsiques i instrumentals: higiene, vestit, transferències llit-butaca-cadira rodes, neteja domicili, bugaderia, planxa, preparació menjars (carnet manipulació aliments), control de dietes i de medicaments prescrits facultativament, compra aliments i altres elements necessaris per al manteniment del domicili, suport i acompanyament en passejos a l'exterior i en activitats d'oci a la llar, suport psicosocial.
Tipus de contracte Duració determinada
Horari: 35h setmanals horari partit
Sou: 1000.00 € bruts/mes
Requisits sol·licitats
Carnet de conduir: A.
Vehicle propi: No
Estudis: CP com a Tècnic/a en atenció sociosanitària, CFGM en Cures Auxiliars d'infermeria, CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència i / o en institucions.
Experiència professional / requisits: 1 any mínim.
Idiomes: Català.
Altres: .Aquesta tasca la pot realitzar una persona amb cert grau de discapacitat.

Imprimir

Inscripció a l'oferta
Si No
*D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que la presentació d’aquest document dóna lloc a la inclusió de les dades de caràcter personal en el fitxer ocupació, l’entitat responsable dels quals és el Consell Comarcal de la Selva. La finalitat del formulari és recollir dades per a la inscripció a les diferents activitats de la Xarxa de Serveis Integrals per a l’Ocupació. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant d’aquesta institució, Passeig Sant Salvador, 25-27 de Sta. Coloma Farners (17430). Us informem que les vostres dades no seran cedides a terceres persones o entitat sense la deguda autorització prèvia
Creació d'empresesOferta publica del Consell