Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Caminada d'inauguració de la Via Marina del Camí de Sant Jaume

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva, el Consell Comarcal del Gironès, el Consell Comarcal del Maresme i el Consell Comarcal del Barcelonès treballem en la posada en valor dels trets que fan distintives les nostres comarques.

És per això, que entre els actes de presentació de la Via Marina del Camí de Sant Jaume, que es duran a terme el cap de setmana del 28 i 29 d'abril, es realitzarà la Caminada d'inauguració de la Via Marina del Camí de Sant Jaume amb un recorregut d'uns 20 quilòmetres.

La caminada serà el proper dia 28 d'abril a les 8.30 h. El punt d'inici és a l'església de Sant Jaume de Sant Pol de Mar i finalitza a la platja del Callao de Mataró.

Les inscripcions són gratuïtes

 

Places limitades:

Inscripcions:www.caminadesantjaume.info

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.