Comunicació interna


Òrgans de govern del Consell Comarcal de la Selva

Comissió permanent del ple

En la comissió permanent celebrada el passat dimarts, 4 de novembre de 2014, l’equip de govern del Consell Comarcal de la Selva va aprovar els acords següents:


1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

- CPPLE2014/27 Ordinària 21/10/2014

2. Les propostes de l’ordre del dia que es van aprovar són les següents:

a) Contracte de serveis de transport públic de viatgers per carretera a la comarca de la Selva (transport a la demanda). Aprovació de l'expedient (PRP2014/264)


c) Adquisició d'un vehicle adscrit al servei de recollida d'animals de companyia de la comarca (CAAS). Aprovació de l'expedient (PRP2014/263)


d) Sol•licitud de subvenció al Servei d'Ocupació de Catalunya, d'acord amb l'Ordre EMO/314/2014, de 20 d’octubre, de convocatòria per a la realització d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades, per a l’any 2014 (FOAP 2014) (PRP2014/270)


e) Aprovació de l'annex al conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners per al manteniment i promoció d'itineraris de senderisme, cicloturisme i BTT (PRP2014/269)
f) Aprovació de l'annex al conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Caldes de Malavella per al manteniment i promoció d'itineraris de senderisme, cicloturisme i BTT (PRP2014/271)


g) Aprovació inicial del projecte de consolidació i restauració de talussos i torres als sectors est i sud del castell de Montsoriu (PRP2014/272)


S’acorda que la pròxima sessió serà el dia 18 de novembre a les 10 h


El Consell

Nova imatge corporativa del Consell

Aquests darrers dies s’han dut a terme els treballs corresponents a la darrera fase de la nova imatge corporativa de la seu del Consell. S’ha finalitzat la senyalització de la sala de plens, s’ha dut a terme la senyalització de les portes d’accés a la seu central del Consell (accés principal i la porta corredissa) i s’ha incorporat un vinil a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Resta només per finalitzar la senyalització de l’Àrea d’Esports.

Paral•lelament ens hem posat a treballar amb els responsables tècnics del Consorci de Benestar Social en les necessitats comunicatives de cara a l’any vinent.


Llibre d’Estil i Manual Web

Ja teniu disponible i el llibre d’estil- falten les últimes aplicacions- i el nou manual web del Consell Comarcal de la Selva. Els podreu trobar a la Intranet a l’apartat de Comunicació.


Calendari d’actes organitzats pel Consell Comarcal i el Consorci de Benestar Social


Setmana Europea de la Prevenció de Residus: del 23 al 30 de novembre Des de l’Àrea de Medi Ambient s’organitzen diverses activitats. Més informació al web del Consell www.selva.cat/mediambient

Dia Internacional contra la Violència de Gènere: dia 25 de novembre. A l’apartat d’agenda del web del Consell hi trobareu el programa de la jornada.

II Fòrum del Projecte HibriturSelva, Cap a un nou model híbrid de turisme: apropant la costa a l’interior: Dia 28 de novembre, a l’Hotel Trull de Lloret de Mar. Més informació al web www.hibriturselva.cat

Elecció de la Pubilla i l’Hereu Comarcals: 29 de novembre a Maçanet de la Selva.

Consell d’alcaldes de la Selva: 3 de desembre de 2014

Ple ordinari del Consell Comarcal: 16 de desembre de 2014


Altres informacions del vostre interès:

Loteria de Nadal:

Com ja és tradició, i des de fa molts anys, el Consell Comarcal adquireix un número de loteria nacional a l’administració de loteria de Santa Coloma de Farners, ubicada al carrer Noguer, 7 (al costat de la plaça Farners). El número és el 54969.

 


 

Comunicació Interna


Modificacions en matèria de treball públic


La Llei 15/2014, de 16 de setembre, de racionalització del Sector Públic i altres mesures de reforma administrativa, estableix una sèrie de modificacions en matèria de treball públic, que es poden resumir en els següents punts:


1) S’amplia el nombre de dies per assumptes particulars a 5 per any (nou art. 48.k EBEP)
2) Els funcionaris interins es tornen més flexibles pel que fa a la seva mobilitat funcional en diferents unitats administratives dins d’un mateix programa, i es permet la seva vinculació a programes temporals de fins a 4 anys (nou art. 10 EBEP).
3) Els funcionaris de lliure designació que siguin designats a partir de la vigència de la Llei tindran moltes possibilitats de reingressar a la seva Administració d’origen, podent optar també per una excedència voluntària (nou art. 84 EBEP i Disposició Transitòria novena Llei 15/2014).
 

Comunicació Interna

Òrgans de govern del Consell Comarcal de la Selva

Martí Pujals Castelló, nou gerent del Consell Comarcal de la Selva

Des del passat dimecres, 17 de setembre, Martí Pujals Castelló és el nou gerent del Consell Comarcal de la Selva.

Jornada laboral de la secretària, Marta Llorens

La Marta Llorens ha compactat el permís de lactància que tenia pendent de realitzar i deixa de venir tots els dijous fins al mes de desembre.

Comissions permanents del Ple

Per al vostre coneixement, la pròxima comissió permanent del Ple serà el dia 30 de setembre, a les 10 del matí, a la sala petita de plens. Us facilitarem l’ordre del dia a la comunicació interna de la setmana vinent.

Nou cartipàs

Si teniu algun dubte o qüestió sobre el nou cartipàs de l’equip de govern del Consell Comarcal de la Selva (CiU-PSC), podeu consultar-lo a l’apartat següent:
http://www.selva.cat/portal/index.php/institucio/organs-de-govern/la-comissio-permanent-del-ple

El Consell

Noves incorporacions al Consell Comarcal

i) Nous treballadors: la setmana passada es va incorporar al Consell la Clara Ribatallada Torelló com a dinamitzadora juvenil del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local. La Clara desenvoluparà la seva feina a l'Oficina Jove de la Selva i donarà suport als tècnics compartits.

ii) Alumnes en pràctiques: el passat dilluns, 15 de setembre, es va incorporar al Consell l'Edgar Escobar Garcia, alumne de l'Escola La Salle, de Santa Coloma de Farners, en el marc del projecte Serrallonga. L'Edgar donarà suport a Serveis Generals els dilluns, dimarts i dimecres al matí durant tot el curs escolar. Coordinarà la seva feina l’Eva Victorio.

Canvis en la Llei de racionalització de l’Administració

El passat dimecres, 17 de setembre, es va fer pública una modificació de la Llei de Racionalització de l'Administració sobre diversos àmbits que afecten el personal de l’Administració pública. En la comunicació interna de la setmana vinent us informarem explícitament de quins són aquests canvis i com afecten la nostra jornada laboral.

Formació als policies locals de la comarca: ús de PDA per a multes

S’estan duent a terme unes sessions formatives sobre l’ús de PDA per a multes a policies de diversos municipis de la comarca de la Selva.

Gestió del material d’oficina: lliurament de material setmanal

Novament us avisem que el material d’oficina que se sol•licita es lliura únicament el divendres. Cal ser curosos en fer una previsió a temps de què podem necessitar i respectar aquesta norma, i pensar que no fer-ho altera i fa anar malament la feina de la companya que gestiona aquest tema.
Material en desús

És correcte no llençar material que pot tornar a ser utilitzat (arxivadors, safates...), però últimament s’acostuma a utilitzar l’espai de la copiadora per dipositar material malmès quan el que convé és destruir-lo i dipositar-lo al contenidor que correspongui.

Nova imatge corporativa

Per alvostre coneixement, en els darrers dies s’ha realitzat el canvi d’imatge corporativa de la seu central i, també, de la resta d’elements que formaven part de la primera fase. És previst que durant el mes d’octubre s’actualitzi la imatge de les subseus de Gestió Tributària i Cadastral i, també, del Centre d’Acollida d’Animals. Paral•lelament es retolaran els vehicles que depenen del Servei de Manteniment i s’incorporarà el nou logotip a tot el vestuari.


Altres informacions del vostre interès:

Festa Local:

Com bé sabeu, el dimecres 24 de setembre és festa local a Santa Coloma de Farners. És Sant Dalmau Moner, patró de Santa Coloma. Per això, les nostres oficines de Santa Coloma de Farners romandran tancades durant tot el dia.

Presentació de la Fira de l’Avellana:

El proper dia 2 d’octubre es farà la presentació de la XX edició de la Fira de l’Avellana, que enguany se celebrarà els dies 4 i 5 d’octubre a la població de Brunyola. L’acte de presentació es farà a la Sala Carles Rahola de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona i comptarà, entre altres, amb el director territorial del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Vicenç Estañol; el president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, i l’alcaldessa de Brunyola, Anna Maria Mascort.

 

Consorci de Benestar Social de la Selva

Alumnes en pràctiques: el passat dilluns, 15 de setembre, es va incorporar al Consell Xavier Borrell, alumne de l’Institut de Santa Coloma de Farners, en el marc del projecte Vàlua. En Xavier donarà suport al Pla d’Inclusió i Ciutadania del Consorci de Benestar Social de la Selva, de dimarts a divendres, en horari de 9.30 h a 12.30 h, durant tot el curs escolar.
 

Comunicació interna

 


Òrgans de govern del Consell Comarcal de la Selva

Ple del Consell Comarcal de la Selva


El pròxim dimarts, 16 de setembre, a les 17 h, tindrà lloc la sessió plenària ordinària 2014/3 amb l’ordre del dia següent:


1. Lectura i aprovació de l'acte anterior
Ple 2014/2 Ordinària de 17/6/2014
2. Supervisió d'òrgans de govern
2.1. Dació de comptes dels acords de la Comissió Permanent del Ple
2.2. Dació de comptes de Resolucions de Gerència
2.3. Dació de Comptes de les Resolucions de Presidència
2.4. Dació de compte de resolucions judicials
2.5. Dació de compte dels informes de tresoreria Llei de la morositat
3. Propostes d'acord
3.1. Presa de possessió del nou conseller: Sr. Leonardo Fernández Esquinas ( PROP2014/197)
3.2. Acceptació de la renúncia del Sr. Joan Burjachs Gómez com a gerent del Consell Comarcal de la Selva i nomenament del Sr. Martí Pujals Castelló ( PROP2014/204)
3.3. Coneixement de les Resolucions de Presidència en matèria d'Organització Comarcal (PROP2014/203)
3.4. Nomenament de representants en el consell d'administració d'una societat i als òrgans col•legiats d'ens participats pel Consell Comarcal de la Selva (PRP2014/204)
3.5. Modificació i/o establiment d'Ordenances Fiscals per a l'any 2015 (PRP2014/211)
3.6. Aprovació definitiva del Compte General de l'exercici 2013 ( PROP 2014/196)
3.7. Ratificació de l'acord de la Comissió Permanent del Ple de data 15 de juliol de 2014 sobre modificació del/la responsable del contracte del servei de menjador escolar ( PRP2014/198)
3.8. Acceptació de la dimissió del conseller comarcal Sr. Joan Bernat Pané ( PRP2014/214)
4. Propostes Urgents
5. Mocions
6. Precs i preguntes

Comissió permanent del ple

Per al vostre coneixement, el pròxim dimarts, 16 de setembre, es celebrarà una nova sessió de la comissió permanent del ple amb la participació del nou equip de govern ( CiU-PSC) amb el següent ordre del dia:

1. Aprovació de l’acte de la sessió anterior

- CPPLE2014/23 Ordinària 04/092014

2. Propostes d’acord:

a) Sol•licitud de subvenció en el marc de la convocatòria de subvencions EMO/251/2014, 4 d’agost, per a la participació al programa d’experiència juvenil a Catalunya “ Joves per l’Ocupació” 2014 (PROP2014/218)
b) Sol•licitud de subvenció per a la realització de projectes de cooperació europea en el marc del programa Europa Creativa ( PRP2014/219)
c) Conveni de col•laboració per a la gestió de l’Oficina Jove de la Selva entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Acció Social i Ciutadania, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de la Selva ( PROP2014/2013)
d) Conveni entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Riudellots de la Selva pel menjador de la llar d’infants de Riudellots. Curs 2014/2015 (PRP2014/215)
e) Conveni entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament d’Arbúcies pel menjador escolar de la llar d’infants El Jardinet. Curs 2014/2015 PRP2014/216.
f) Conveni amb l’Oficina de Supert a la Iniciativa Cultural per a l’execució d’obres al castell de Montsoriu ( PRP2014/217)
g) Addenda al conveni de col•laboració per al desenvolupament del projecte “ E “Ecosistema d’innovació oberta per al desenvolupament del sector turístic a la comarca de la Selva- Fase II” (PRP2014/220)
h) Sol•licitud de compatibilitat de la Sra. Anna Maria Naranjo Salcedo ( PRP2014/209)
i) Sol•licitud d’autorització de comptabilitat de lloc de treball de la Sra. Farners Deulofeu

 

 

Comunicació interna

Òrgans de govern del Consell Comarcal de la Selva

Pacte de CiU i PSC al Consell Comarcal de la Selva

El grup de Convergència i Unió (CiU) al Consell Comarcal de la Selva ha arribat a un acord amb el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per governar aquest ens. Aquest acord entre ambdues formacions té com a principal objectiu tirar endavant tots els projectes que s’estan duent a terme a la comarca. Aquest acord s’ha formalitzat aquest dilluns, 8 de setembre de 2014.


Nou cartipàs del Consell Comarcal de la Selva


President: Salvador Balliu Torroella
Vicepresident: Martí Nogué Selga

Departament de Promoció i Desenvolupament Social i Sostenible
Conseller: Manel Roqueta Casalprim

Àmbits adscrits al departament:
Desenvolupament Territorial, Empresarial i Social: Josep Antoni Frias
Desenvolupament Turístic: Manel Roqueta Casalprim

Departament d’Organització de l’Entorn i el Territori
Conseller: Josep Antoni Frias Molina

Àmbits adscrits al departament:
Gestió de Residus: Josep Roqueta Avellaneda
Serveis Tècnics: Martí Nogué Selga
Sostenibilitat i Territori: José M. Verde Tejero


Departament de Serveis a la Ciutadania
Conseller: Sr. Martí Nogué Selga

Àmbits adscrits al departament:
Conseller de Cultura: Manel Roqueta Casalprim
Consellera d’Ensenyament: Natàlia Figueras Pagès
Conseller de Joventut: Emili Oller Gol
Consellera de Serveis Socials: Olga Guillem Pujol
Conseller d’Esports: José Fernández Celada

Departament d’Organització Interna
Consellera: Sra. Natàlia Figueras Pagès

Àmbits adscrits al departament:
Conseller de Gestió Tributària: Martí Nogué Selga
Conseller d’Hisenda i Personal: Joaquim Torrecillas Carreras
Conseller de Noves Tecnologies: Enric Nualart Capdevila 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.