El Consell Comarcal de la Selva signa un conveni de col·laboració amb La Selva TV

La Selva TV donarà cobertura informativa als actes oficials del Consell Comarcal de la Selva

 

El canal digital ofereix els seus serveis a 25 municipis de la comarca


El Consell Comarcal de la Selva ha signat un conveni de col•laboració amb La Selva TV aquest dijous al matí. La signatura ha anat a càrrec del mateix president de l’ens selvatà, Salvador Balliu i dels gerents de La Selva TV, David Molero i Miquel Tomàs. D'aquesta manera, el canal digital es consolida com el mitjà audiovisual de referència a la comarca.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, s’ha mostrat satisfet ja que “un mitjà que doni cobertura informativa a la Selva, dona valor a la comarca”.

Per la seva banda, David Molero i Miquel Tomàs, gerents de La Selva TV han destacat que “la signatura del conveni de col•laboració amb el Consell Comarcal de la Selva representa una fita assolida i ens anima a seguir treballant en la mateixa línia i ampliar horitzons”.


La Selva TV és la primera televisió comarcal que emet íntegrament els seus continguts per internet. Amb més de 1.200 vídeos penjats a la xarxa des del setembre del 2015 i amb una mitjana de 8.500 visites diàries, amb pics d'11.000, a la pàgina web de laselvatv.cat, el canal digital ha arrelat al territori.

La programació de La Selva TV inclou actualitat informativa i espais com el Temps (amb Rafa Balaguer, col•laborador del programa Cuarto Milenio, amb Iker Jiménez, de La Cuatro), Converses a mig mandat (programa d'anàlisi sobre el transcurs de la legislatura amb els alcaldes de la comarca), L'entrevista (amb personatges rellevants a la comarca) o cobertures especials de Fires i Festes Majors.

Una de les característiques de la Selva TV és l'ús de les xarxes socials. Amb 4.760 seguidors a Facebook i 1.060 a Twitter, el canal digital informa a l'instant dels diferents esdeveniments als quals dona cobertura.

La SelvaTV té la seva seu a Hostalric i compta amb dues unitats mòbils. El canal digital forma part del grup Nosolomedia, una productora audiovisual que dona feina a vuit persones i que ofereix continguts a altres televisions com TV Tossa i que subministra habitualment imatges a TV3. Nosolomedia també dona cobertura, com a televisió oficial, a les eFires (les fires ecològiques de Catalunya) i és la televisió oficial de l'espectacle teatral de Fel Faixedas 'Bona nit, benparits!' i del Campus Melcior Mauri Costa Brava.

La productora està pendent d'obrir un altre televisió comarcal que emetrà íntegrament per internet.
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.