Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Finalitza el termini de presentació de sol·licituds de la Beca de Recerca La Selva

El termini de presentació de sol•licituds es clourà el 28 de febrer de 2017 i aquestes es poden presentar per escrit a la seu de l’Arxiu Comarcal de la Selva, carrer Sant Dalmau, 60 o per correu electrònic (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) i hauran d’anar acompanyades de la documentació següent: currículum del sol•licitant o sol•licitants, manifestació expressa de trobar-se al corrent en les obligacions tributàries.

El projecte de recerca haurà de precisar els objectius que es volen assolir, l’interès científic, la metodologia, les fonts i la bibliografia que s’utilitzarà. Aquest projecte tindrà un mínim de cinc folis i un màxim de deu. En el cas de projectes col•lectius, caldrà indicar el nom d’un responsable o representant del grup.

El veredicte es farà públic abans del dia 20 de març i serà inapel•lable.

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.