Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Presentació de la XXIII Fira de l'Avellana de la Selva

Presentació de la XXIII Fira de l’Avellana de la Selva

El pròxim dimecres, 4 d’octubre, a les 12.00 h, a la seu de la Generalitat de Catalunya, concretament a la sala Carles Rahola, es farà la presentació de la XXIII Fira de l’Avellana de la Selva. En el transcurs de la presentació hi intervindrà la directora territorial d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona, Elisenda Guillaumes; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; la consellera de Cultura, Raquel Reyner; l’alcalde de Brunyola, Francesc Johé; i els regidors Mercè Rovirola i Joan Ventura.

La Fira de l’Avellana de la Selva se celebrarà del 6 al 8 d’octubre a Brunyola i comptarà amb la participació d’experts, productors i comerciants del sector procedents d’arreu del territori català. S’hi ha programat tot un seguit d’esdeveniments que tindran com a principal protagonista l’avellana, activitats que es combinaran amb altres iniciatives que complementaran la programació d’enguany. Aquesta fira està organitzada conjuntament pel Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Brunyola amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.
Recordeu:
Dia: 4 d’octubre de 2017
Lloc: Seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, sala Carles Rahola
Hora: 12.00


 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.