Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Jornada de formació sobre la vespa velutina

Dia: 5 de març de 2018

Hora: 10.00 h

Lloc: sala d'actes del Consell Comarcal de la Selva.

Programa:

- 10,00 h Vespa Velutina: característiques, com diferenciar-la de la resta, el seu medi, la seva expansió, el seu cicle biològic i l'impacte d'aquest cicle sobre el medi urbà, etc. La presentació anirà a càrrec del company de la Diputació de Girona en Narcís Vicens Perpinyà.

- 11,30 h Descans

- 12,00 h Debat obert

Les mesures d'aplicació per part dels ajuntaments (policia local, protecció civil, brigades municipals,..) destinades a garantir la seguretat ciutadana des del moment de l'aparició dels nius fins a la seva neutralització.
Aplicació del protocol d'actuacions vigent (Gencat) en els municipis.
Proposta centralització dades
Propostes de sensibilització i difusió

 

Us preguem que confirmeu que feu extensiva aquesta invitació als companys que considereu i ens confirmeu l'assistència enviant un correu electrònic, ja sigui:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 

 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.