Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Presentació del Circuit Gironí de Cros- Premi Consell Comarcal de la Selva

Dia: 22 d'octubre de 2018

Hora: 11.30

Lloc: Sala Carles Rahola, Generalitat de Catalunya a Girona

 

La Sala Carles Rahola de la Generalitat de Catalunya a Girona acollirà la presentació del Circuit Gironí de Cros- Gran Premi Consell Comarcal de la Selva el pròxim dilluns, 22 d’octubre, a dos quarts de dotze del migdia. A l’acte hi participaran el delegat territorial d’Esports, Josep Pujols, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i el diputat d’Esports, Carles Salgas i el vocal de la Federació Catalana d’Atletisme, Jaume Ferret.

També hi assistiran l’alteta Esther Guerrero, del Club Natació Banyoles, i els atletes Àngel Mullera i Jonathan Romeo del Club Atletisme Lloret la Selva, així com els presidents i dels consells esportius de la demarcació de Girona.

Recordeu:

Motiu: Presentació del 28è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva 15è Trofeu Circuit Gironí de Cros
Dimarts, 22 d’octubre de 2018
Hora: 11.30 h
Lloc: Sala Carles Rahola, Generalitat de Catalunya


Per a qualsevol dubte o per a més informació poseu-vos en contacte amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . (Montse Codina)

 

 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.