El Consell Comarcal posa en marxa un curs sobre producció, transformació i comercialització del producte local de la Selva

Aquesta formació s’emmarca en el projecte LOCALITZA, que promou la vinculació entre els productes agroalimentaris i el mercat turístic comarcal

 

El curs inclou diferents mòduls sobre alimentació i producció agrària ecològica, elaboració artesana, ecoturisme i turisme gastronòmic, comercialització, etc., així com també pràctiques en empreses

 

El Consell de la Selva ha posat en marxa un curs sobre producció, transformació i comercialització de producte local de la comarca aquest dilluns, 25 d’abril. Aquesta formació, que s’emmarca dins les actuacions del projecte LOCALITZA, promou la vinculació entre els productes agroalimentaris i el mercat turístic comarcal.
Es tracta d’una acció de capacitació professional per a persones demandants d’ocupació o de millora de feina, que es realitza a través de la Fundació Emys, i que té per objectiu aportar una formació integral al voltant dels productes agroalimentaris de proximitat i de la seva vinculació amb el turisme.


El curs, que ha omplert la totalitat de les 15 places previstes, inclou diferents mòduls sobre alimentació i producció agrària ecològica, elaboració artesana, ecoturisme i turisme gastronòmic, comercialització, etc., així com també pràctiques en empreses.


El projecte LOCALITZA està dirigit a millorar la comercialització dels productes agroalimentaris locals en l’àmbit turístic i a fomentar la diferenciació dels establiments turístics a través d’aquests productes. Durant tot aquest any, es desenvolupen diverses accions que inclouen la caracterització dels productes, la identificació de millores per adaptar-los als usos turístics, les estratègies de màrqueting als establiments, la generació de relacions comercials, la capacitació professional, la creació de propostes entre establiments, productes i experiències al territori, etc.


Aquest projecte, impulsat el Consell Comarcal de la Selva, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i compta amb la col•laboració dels ajuntaments d’Arbúcies, Santa Coloma de Farners, Vilobí d’Onyar, Hostalric, Tossa de Mar i Lloret de Mar.

 

 

tret-de-sortida-del-taller-audiovisual-a-sils-i-vidreres-del-projecte-itutambe   El projecte comunitari #itutambé, que es desenvolupa a diverses urbanitzacions de la comarca de la Selva, ha donat el tret de sortida a les...
el-castell-de-montsoriu-supera-totes-les-expectatives-de-visitants-durant-els-dies-de-setmana-santa Per segona vegada des que es va obrir al públic, el castell ha obert cada dia de Setmana Santa, concretament durant tot el període de vacances...
grupo-espcializados-media-sl-millor-iniciativa-emprenedora-la-selva-2016 El dijous 23 de març, a les 13 h, a El Centre – Eix de Negoci, de Santa Coloma de Farners, es farà l’acte públic de reconeixement a Pol Ribas Pibernat...
el-castell-de-montsoriu-obrira-al-public-durant-les-festes-de-nadal Només romandrà tancat els dies 25 i 31 de desembre i el dia 6 de gener Molt bona acollida de l’edifici de serveis i atenció al públic durant el...
el-castell-de-montsoriu-escenari-de-la-reunio-de-la-junta-del-patronat El patronat del castell de Montsoriu s’ha reunit aquest dijous 29 de setembre al castell, i els membres han pogut veure els treballs de la campanya...
el-consell-comarcal-signa-un-conveni-de-col-laboracio-amb-el-centre-d-educacio-especial-ventijol-per-al-financament-del-servei-de-piscina-escolar   El Consell i diversos ajuntaments col•laboraran durant els propers quatre anys en el manteniment del servei de piscina del...
entra-en-funcionament-el-servei-d-intermediacio-en-l-ambit-de-l-habitatge-a-la-comarca-de-la-selva   La consellera de Governació, Meritxell Borràs, inaugura aquest servei, que té com a objectiu evitar la pèrdua de l’habitatge principal i...
un-total-de-50-productors-i-establiments-de-la-selva-estableixen-relacions-comercials-en-una-jornada-a-hostalric Entre els participants hi havia productors i establiments d’arreu de la comarca, així com restauradors, establiments hotelers i cases de turisme...
el-consell-comarcal-posa-en-marxa-un-curs-sobre-produccio-transformacio-i-comercialitzacio-del-producte-local-de-la-selva Aquesta formació s’emmarca en el projecte LOCALITZA, que promou la vinculació entre els productes agroalimentaris i el mercat turístic...
alumnes-de-l-escola-immaculada-concepcio-de-lloret-visiten-el-centre-d-acollida-d-animals-de-la-selva Els alumnes de 2n ESO de l’Escola Immaculada Concepció de Lloret de Mar van visitar el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva, el passat dijous 29...
un-total-de-30-persones-participen-a-la-segona-formacio-organitzada-per-l-associacio-de-turisme-la-selva-comarca-de-l-aigua-i-el-consell-comarcal Una trentena de persones han participat a la segona sessió de formació turística, organitzada per l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua,...
el-ple-del-consell-comarcal-de-la-selva-aprova-el-nou-cartipas El Ple del Consell Comarcal de la Selva ha aprovat el dimarts 21 de juliol el nou cartipàs d’aquest ens per a la legislatura 2015-2019. Amb...
salvador-balliu-es-escollit-nou-president-del-consell-comarcal-de-la-selva Salvador Balliu (CiU) ha estat escollit president del Consell Comarcal de la Selva en el Ple de constitució que s’ha celebrat aquest dimecres, 15 de...

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.