Notificacions electròniques

 Plataforma AOC de notificacions electròniques   L'e-NOTUM és un servei que permet realitzar notificacions d'actes administratius (resolucions, decrets, notificacions per a contractació, notificacions de sancions de trànsit, convocatòries d'òrgans col·legiats, etc) i comunicacions per mitjans electrònics, amb totes les garanties jurídiques que estableix la normativa vigent. Permet substituir el mecanisme tradicional de notificació basada en correu ordinari i suport paper per un mecanisme totalment electrònic, mantenint totes les garanties legals associades a la seva gestió.
 
Aporten beneficis tant per al Consell Comarcal de la Selva com per la pròpia ciutadania:
  • Beneficis per al Consell Comarcal de la Selva : Immediatesa en la notificació i control de temps en els procediments de gestió. Estalvi de temps i costos en l'enviament i coneixement immediat sobre els canvis en l'estat de les notificacions enviades.
  • Beneficis per a la ciutadania: Facilitat de recepció i accés a les notificacions en un espai virtual propi amb disponibilitat 24x7, que permet la visualització centralizada de totes les notificacions enviades des del Consell Comarcal de la Selva . L'accés a les notificacions electròniques es pot realitzar mitjançant certificat digital o paraula de pas d'un sol ús.

Accés a la plataforma AOC de serveis de notificacions electròniques de Consell Comarcal de la Selva

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.